Başlangıç > Genel > Pudra nasıl sürülür

Pudra nasıl sürülür

Pudranın yüze olan etkisi oldukça yararlıdır. Kişiler pudra kullanırsa yaşlarının çok altında bir görüntüye sahip olurlar. Bunun yanında pudra yüz görünümde doğallık sağlar. Belirtmeliyim ki yüzü toplayan pudra kişinin yüzünde varsa sarkmalar bunları göstermemeyi sağlar. Aynı zamanda yüze bir topluluk görüntüsü veriyor.

Yüzünüzün çok renkli olmamasını istiyorsanız şeffaf pudraları kullanmanız gerekiyor. Bu pudralar yüzünüzün kendi rengine canlılık veriyor. Transparan pudralar kemik ve deri rengindedir ve içerisinde boya yoktur. Boya yok dememizin sebebi, sadece yüz rengini almasıdır.

Pudra nasıl sürülür

Pudrayı onun süngeri olan ponpon isimli malzemesiyle alıp elinize sürün ve kıvamını alarak onu elinizde dairesel hareketlerle oynatın. Ponponu sonra alın yüzünüze sürün yapacağınız sürme şekli, badana yapar gibi olmamalıdır. Pudrayı hafif sert dokunuşlarla kaldırıp kaldırıp sürmelisiniz. İstenildiği takdir de birkaç kez daha sürülebilir; ancak fazla sürülmesi kötü görüntüler yaratabilir.

Aradaki farkı anlamak istiyorsanız yüzünüzün bir yanını pudralayın, diğer yanını pudralamayın. Sonra aynaya geçerek, ayna ile aranıza belirli bir mesafe koyarak farkı görebilirsiniz.

KAYNAK:Pudra nasıl sürülür

Kategoriler:Genel
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın